in

PISMO ZAGREBAČKOG SREDNJOŠKOLCA MINISTRU BEROŠU TOTALNI JE HIT: Znate da je eskaliralo kada se i njemu žuri nazad u klupu

Zasad nije poznato hoće li se i kada i srednjoškolci u ovoj školskoj godini vratiti u klupe
Zagrebački srednjoškolac kojemu je, očito, dosadila online nastava jutros je napisao mail ministru zdravstva Viliju Berošu u kojem ga moli da škola se učenici čim prije vrate u klupe.

“Znači, izbjegavam školu kada god mogu i kako god mogu, pao sam razred i najradije bih zapalio svoju školu, ali sada već želim nazad u klupu. Mislim da je vrijeme da prestanemo s online nastavom. Jer, ako ja želim ići u školu, onda vam garantiram da svi to žele. Hvala!”, napisao je učenik, inače ekonomac.

Nastava u školama zasad se, prema odluci zagrebačkog Stožera civilne zaštite, održava za učenike od prvog do osmog razreda osnovne škole, za učenike završnih razreda gimnazije i strukovnih škola te za učenike petih razreda medicinske škole. No, za sve ostale srednjoškolce nastava je i dalje prema modelu C, tj. online.


Zasad nije poznato hoće li se i kada i srednjoškolci u ovoj školskoj godini vratiti u klupe.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

352 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

SEKSALI SE NAOČIGLED PROLAZNIKA: Bijesna majka ulovila par u žestokoj akciji usred parka, sve je snimila i objavila na društvenim mrežama

ČUVAJTE SE ŽENA U UNIFORMAMA! Osvojit će vas osmijesima, zarobiti poljupcima, samo ćete u predaji moći naći spas