in

POČIVAO U MIRU: Umro je čovjek zaraznog smijeha koji ćemo zauvijek pamtiti, čiji je intervju svima izmamio suze na oči

Borja je postao poznat diljem svijeta u veljači 2015. godine, kada se na YouTubeu pojavio njegov osam godina star intervju u showu Jesusu Quintera

Juan Joya Borja, španjolski komičar poznat i pod nadimkom El Risitas, umro je u srijedu u 66. godini nakon duge i teške bolesti. Borja je hospitaliziran još u rujnu 2020., a tamošnji mediji prenose da je imao problema s krvožilnim sustavom i da mu je amputirana noga. Zauvijek je usnuo u svom rodnome gradu Sevilli.

Borja je postao poznat diljem svijeta u veljači 2015. godine, kada se na YouTubeu pojavio njegov osam godina star intervju u showu Jesusa Quintera.

Proslavio ga je zarazan smijeh, a taj se njegov nastup toliko dopao brojnim ljudima da je s godinama na društvenim mrežama osvanulo na desetke titlovanih verzija, neke od njih prevedene čak i na hrvatski jezik.

Prije nego što je ostvario karijeru komičara, bavio se svime i svačim, radio je kao kuhar, ali i kao fizički radnik koji je istovarivao cement. U svijetu komedije prvi puta se pojavio 2000., uglavnom je nastupao u španjolskim televizijskim emisijama, a neki od vas su sigurno zapazili i u filmu Torrente 3.

Podsjetit ćemo u nastavku na originalan video koji se na Youtubeu pojavio u veljači 2015. godine, kao i na “njegov” osvrt na utakmicu između Hrvatske i Engleske.

What do you think?

169 points
Upvote Downvote

Written by Luna

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Hit zaštita od zaraze: Prenosiva mini staklena bašta

VIDEO OD ČAK 40 MILIJUNA PREGLEDA POTPUNO PODIJELIO LJUDE: Što kažete, je li ovo preslatko ili stvarno pretjerano?