in

ŽAO NAM JE AKO ĆETE SE SADA OSJEĆATI TAKO PROKLETO STARO: Nije imao pojma u što gleda i što da s time radi

A kada se tek sjetimo tadašnjih centrala, koliko puta smo dobili krivi broj…
Ako upitate neke nove klince, telefoni s kružnim brojčanicima korišteni su tamo još negdje u vrijeme mezozoika, dok su dinosauri veselo trčkarali šumama i plašili ljude ogrnute medvjeđom kožom i sa strijelama u rukama.

Jer osamdesete su bile godine…

Stvarnost govori da nisu bili u uporabi baš tako davno, da ih se dobro sjećaju i gotovo sve generacije rođene tijekom osamdesetih godina prošlog tisućljeća (starije, naravno, da i ne spominjemo).

Kao što se mnogi sjećaju i čari takvih telefona. Vjerujemo da dio vas dobro pamti koliko je bilo lako pogriješiti i vrtjeti brojčanike iznova, kao i tadašnjih telefonskih centrala koje su spajale na sve adrese osim na tražene. Još ako ste na broju imali i dvojnika…

Skini se s tog interneta, možda tetka zove

Dobro, mladić sa snimke se zasigurno ne sjeća niti 56k interneta, vremena kada se obična pjesma skidala nekoliko sati, kao ni iznerviranih roditelja koji su galamili jer istodobno nisu mogli do linije.

Da ne idemo dalje, da, današnji klinci, pa čak i oni punoljetni, nemaju pojma što su to telefoni s kružnim brojčanicima i silno nam je žao ako ćete se sada osjećati prokleto staro.
And he thought the rotary phone was just a wall ornament

And he thought the rotary phone was just a wall ornament

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

342 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

SADA IM VIŠE I NIJE TAKO SMIJEŠNO: Zbog sprdnje na račun nošenja maski oduzete su im putovnice, a prijeti im i deportacija

Lopovi u Banjaluci do suza NASMEJALI RADNIKE “Da nije bilo kamere, niko nam ne bi verovao” (VIDEO)