FOTO:INSTAGRAM
in

Darko Lazić izvadio pištolj i prijetio zaručnici pa pucao u TV

Marina ima podršku svoje obitelji koja je otpočetka tvrdila da Darko nije dečko za nju. Oni nisu htjeli da se ona preseli njemu u Brestač, a kamoli da se uda za njega, tvrdi Kurir

Marina Gagić (22) zaručnica srpskog folkera Darka Lazića (29) napustila je njihovu kuću nakon što je on tijekom njihove posljednje svađe prije par dana navodno izvadio pištolj i pucao u televizor.

Ljubavni život mladog para sve je češće u centru javnosti. Izvor blizak paru govori da njih dvoje od kraja prošle godine uopće ne funkcioniraju, a sve se češće svađaju.

Njoj smeta Lazićevo neodgovorno ponašanje, kasni izlasci iz kuće, tajnovitost i ne javljanje na telefon. Zbog svega toga pjevač je tijekom jedne svađe toliko podivljao da je otišao do sobe i izvadio oružje.

24sata

Nakon što je izletio pred preplašenu djevojku i krenuo mahati, zapucao je i pogodio televizor. Ona je istrčala van i briznula u plač, a potom je i on izašao i obećao da više to neće ponoviti, piše Kurir.

Uz niz novih svađa, Marina nije mogla izdržati taj pritisak i odlučila je otići. Ona je napustila njihovu kuću u Brestaču i otišla svojim roditeljima u Pećince.

What do you think?

186 Points
Upvote Downvote

Written by admin

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Traže ljude koji bi svako popodne spavali za oko 1000 eura, a mogu se prijaviti judi iz čitavog svijeta

VIDEO SAD KRUŽI INTERNETOM: Profesor katoličke škole pred učenicima ljubio suprugu tamo gdje se, tako kažu, nalazi duša