in

MUČAN PRIZOR IZ OSNOVNE ŠKOLE: Učenik poprskao profesoricu suzavcem po očima kada je zatražila da ponovi sve izgovorene uvrede

U školu pozvani psiholozi kako bi pomogli dječaku koji je i inače na dosta lošem glasu
Jedan učenik osmoga razreda osnovne škole u ukrajinskoj Odesi pošpricao je u četvrtak profesoricu iz matematike suzavcem po očima nakon što je između njih došlo do prepirke usred sata. Naime, nastavnica je učenika u jednom trenutku upitala zašto ne zapisuje u bilježnicu što predaje, a na što je dječak uzvratio pogrdnim riječima.

Zaprijetila da će nazvati majku

Profesorica je potom izvadila mobitel i zatražila od njega da sve to ponovi, pa ubrzo završila u ambulantnim kolima s opeklinama rožnica.

“Profesorica je zaprijetila dječaku da će pozvati na sastanak njegovu majku i upozoriti je na njegovo ponašanje. Vjerojatno je to izazvalo sukob i dječakovu reakciju.

Upozorili je da je agresivan

Naime, dječaku je prije mjesec dana majka preminula, no nastavnica toga nije bila svjesna”, kazao je dužnosnik službe za odnose s javnošću iz gradonačelnikova ureda.

Ukrajinskim novinarima je potvrdio da se profesorica sada osjeća dobro, te je naglasio da su u školu pozvani psiholozi kako bi pomogli dječaku koji je i inače na dosta lošem glasu.
Da mu ne prilazi jer je agresivan, profesoricu su pokušavali upozoriti i ostali učenici, ali je svejedno završilo incidentom, prenosi ukrajinski portal Focus.

What do you think?

151 points
Upvote Downvote

Written by Luna

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

NEVIĐENE MUKE PO JEDNOM MUŠKARCU: Supruga ga tjera da svaku noć spava s njezinom prelijepom sestrom!

IZAZOV RASPUŠTANJA KOSE I DALJE JE U TRENDU: Muškarci ga obožavaju, no nešto nam govori da im pogledi često bježe