in

NEVIĐENE MUKE PO JEDNOM MUŠKARCU: Supruga ga tjera da svaku noć spava s njezinom prelijepom sestrom!

Što je jednom čovjeku fantazija, drugome je noćna mora
Brak uz sebe nosi cijeli niz izazova, ali za ovakav još nismo čuli. Televizijska mreža TLC u posljednjoj epizodi “Ekstremnih sestara” predstavila je bračni par koji je naletio na ogroman i posve neobičan problem.

Suprug očajan

Naime, u dom Denvera i Brooke prije tri tjedna se uselila njezina sestra Baylee, koja se noću prikrada i upada u njihovu postelju. Brooke to u potpunosti odobrava, ali situacija Denvera baca u očaj jer noću ne može biti intiman sa suprugom.

“Kada smo bile malene, bez obzira gdje smo odsjedale, Baylee i ja bismo uvijek dijelile postelju”, ispričala je Brooke producentici showa, dok joj je Baylee priznala da to doista čine i danas.

“Ne vidim problem. Nije da te mazi ili da ti nju neprimjereno pipkaš”, pokušala je Brooke omekšati supruga, dok je Baylee ponudila kompromis.

Tko će u sredinu?

Predložila je da Brooke ubuduće spava u sredini kako se ona i šogor noću ne bi morali dodirivati.
Denveru se ideja nije svidjela, a kako će sve to završiti, vidjet ćemo. Brooke je suprugu priznala da je svjesna kako je previše vezana uz sestru i da je spremna razgovarati o tom problemu.

What do you think?

151 points
Upvote Downvote

Written by Luna

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

NOVI HIT PRIZOR IZ DALMACIJE: Svi znamo kako se čuva mjesto na plaži, ali znate li kako se to ‘doli’ štiti izabrano mjesto za parking?

MUČAN PRIZOR IZ OSNOVNE ŠKOLE: Učenik poprskao profesoricu suzavcem po očima kada je zatražila da ponovi sve izgovorene uvrede