in

NOVI HIT PRIZOR IZ DALMACIJE: Svi znamo kako se čuva mjesto na plaži, ali znate li kako se to ‘doli’ štiti izabrano mjesto za parking?

Slutimo kako je “autor izložbe” stolice postavio ipak samo dok ne dočeka kamion koji odvozi otpad, ali ne znači i da smo u pravu

Je, svjesni smo da ste već naučili da je najbolje odložiti ručnik na mjesto koje ste odabrali za sunčanje na plaži, i nije bila neka nauka, ali znate li kako se čuva čuva parkirno mjesto?

Recimo, jedna od učinkovitijih metoda je okružiti ga stolicama iz razdoblja Luja XIV., pa k svemu postaviti staru perilicu za rublje da još nekome ne bi palo na pamet micati što!

Šalimo se, naravno, ali instagramska stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, čiji autori vrijedno bilježe bizarne prizore s našeg juga, nasmijali su u petak prijepodne prizorom koji odgovara upravo tom opisu.
Slutimo kako je “autor izložbe” stolice postavio ipak samo dok ne dočeka kamion koji odvozi otpad, ali ne znači i da smo nužno u pravu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

331 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

NIJE PROFESORICA, ALI MOŽE PREDAVATI MARKETING: Izmislila je o sebi priču da je kao nastavnica zavela učenika i od tog trača sjajno živi

NEVIĐENE MUKE PO JEDNOM MUŠKARCU: Supruga ga tjera da svaku noć spava s njezinom prelijepom sestrom!