in

BJEŽI KUD TE NOGE NOSE ILI SE JEDNOSTAVNO – PREPUSTI: ‘Bloopersi’ sa snimanja u divljini su toliko… Strašni? Ma ne, presmiješni!

Sudeći prema ovim prizorima, divljina se ponekad prikaže u doista iznenađujućem svjetlu
Znate sve one dokumentarce s divljim životinjama koje obožavate gledati… I njih netko mora snimiti, ali nije valjda da mislite kako su ti prizori uhvaćeni bez ikakvih problema i nepredviđenih situacija.

Da, konačne verzije nakon montaže uvijek izgledaju besprijekorno, ali fotografima i snimateljima divljine rad na terenu nipošto nije med i mlijeko. Iako se često izlažu opasnostima koje vrebaju na teritorijima opasnih životinja, ponekad se ta iskustva nenadano pretvore u nešto čarobno.

Upoznajte ih u drugačijem svjetlu

LADbible je napravio videokompilaciju “bloopersa” koje nikad nećete vidjeti u profesionalnim dokumentarcima, a sudeći prema ovim prizorima, divljina se ponekad prikaže u doista iznenađujućem svjetlu.

Medvjed koji izleti pred vas i uopće vas ne napadne, nego se ležerno prešetava vama pred nosom, gorila kojoj ste prepriječili put pa vas, poput najljubaznijih ljudi, gestom zamoli da se samo malo pomaknete, tuljan koji očajnički želi samo malo pažnje i maženja…

Sve su to iskustva profesionalnih fotografa i snimatelja i baš je to ono što njihov posao čini posebnim i drugačijim od svih drugih. Ova snimka hit je na društvenim mrežama i zaista nije teško pogoditi zašto.

What do you think?

169 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Šveđanin u šetnji pronašao blago staro 2.500 godina

SVI OSTANU BEZ RIJEČI KADA JOJ ZAVIRE NA PROFIL OVE SEKSI PILOTKINJE: Tamo ćete naći ljepote koje rijetke žene mogu prikazati