in

KAKVE SU TO VRADŽBINE? Messiju i Ronaldu se tresu gaće kad ovaj klinac stupi na teren. Pogledajte što izvodi s loptom

Ne samo da ih oponaša, već je toliko darežljiv da otkriva i kako se svi ovi čarobni potezi mogu naučiti


Ne rađaju se svakoga dana izvanredni nogometaši poput Messija, Ibrahimovića, Ronalda, Neymara… Ali, kada se rode i pokažu plodove svoga talenta na terenu, onda je to stvarno senzacija u svijetu sporta.

Još uvijek ne znamo kolika slava čeka ovoga tinejdžera, ali jedno je sigurno – nogometni klubovi trgat će se da ga dovedu k sebi. On, naime, savršeno oponaša čudesne trikove gore spomenutih zvijezda i zapanjuje korisnike društvenih mreža.

Možete li ga iskopirati?

Ne samo da ih oponaša, već je toliko darežljiv da otkriva i kako se svi ovi čarobni potezi mogu naučiti. Eh, ali džabe ti učenje ako nemaš to u sebi. Evo, pogledajte majstora na djelu i pokušajte ga iskopirati. Tko zna, možda i u vama čuči talent koji samo čeka kada će izbiti na površinu.


Ovaj video objavio je LADbible na svojoj službenoj Facebook stranici, a on se već naveliko proširio i na brojnim drugim profilima. Komentara se od jutros već skupilo na tisuće, a ekipa se slaže da je ono što ovaj tinejdžer izvodi s loptom uistinu – nestvarno.

What do you think?

151 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

OVE CURE SE STRAŠNO MUČE S NAVLAČENJEM HLAČA: Eto im sada kad su toliko trenirale gluteuse

REALITY HOROR U KOJI JE NA ZAPADU TEŠKO POVJEROVATI: Mladi Rus postao zvijezda showa iako to ne želi, postao je ikona defetizma