in

A GDJE STE VI PROVELI VIKEND, JESTE LI IMALI KAMO OTIĆI NAKON ZATVARANJA KAFIĆA? Ona se skinula u grudnjak i dio večeri boravila u šahtu!

Prizor je brojne korisnike Instagrama asocirao na nindža kornjače
Vjerujemo da ste tijekom ludih vikenda i sami znali zaglaviti na neobičnim mjestima, da biste nam mogli prepričati poneku anegdotu, ali prilično sumnjamo da vam je ikad palo na pamet skinuti se u grudnjak i dio noći provesti u – šahtu! A upravo je tamo odlutala jedna djevojka iz Niša, što je netko spretan zabilježio mobitelom.


Iz snimke se čini da ju je izlet u samo srce podzemlja nasmijao, a mi samo možemo nagađati što ju je nagnalo da se tamo spusti, jesu li joj možda u odvod upali ključevi, mobitel ili neka druga dragocjenost.

No, tko za, možda je i stvarno samo poželjela pozdraviti nindža kornjače, dostaviti im pizze, vidjeti slušaju li učitelja Splintera.
Naravno da je prizor mnoge korisnike Instagrama asocirao na te neumorne borce za pravdu kojima je kanalizacija pravi dom.

What do you think?

96 points
Upvote Downvote

Written by Luna

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

KAKO POSTATI KRALJ TINDERA: Ova dvojica mladih Hrvata imaju taktiku i ne, ne morate biti faca koja žene iz prve baca u nesvijest

KAKO HRVATI DIJELE ODJEĆU ZA VAN I ZA KUĆU? ‘Da nosim vani robu za po kući, ljudi bi mi davali kusur iz pekare’