in

Bračni par se zaljubio u istu ženu ‘Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve naše stvari u ormar namijenjen za dvoje’

Australka Rosie Haley (24) prije godinu dana suprugu je priznala da je biseksualka te da bi voljela biti bliska sa drugim ženama.

Dva mjeseca kasnije, ona i suprug Ty (23) upoznali su Keneshiju Petty (23) na Tinderu i oboje se na prvi pogled zaljubili u nju. Nevjerojatno, ali i ona se zaljubila u njih oboje. Nakon nekoliko mjeseci odlučili su zajedno živjeti.

Rosie je čak zaprosila Keneshiju dok joj je suprug vojnik bio na Bliskom istoku. On je prosidbu pratio uživo putem Skypea. Kada je došao kući, i on ju je zaprosio.

Svi će se vjenčati sljedeće godine, no nisu pojasnili kako to planiraju izvesti budući da takva zajednica nije legalna.

Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svatko od nas potiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumijevanja, više ohrabrivanja. Živjeti ovako zajedno nije niti teško ni lagano. Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve naše stvari u ormar namijenjen za dvoje.

Svi se, tvrde, jako vole. Kažu da nisu nimalo čudni. Imaju svoju slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera, prenosi The Sun.

 

 

 

What do you think?

96 points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

Na svadbi želimo samo meso pregaženih životinja. Ne radimo to iz škrtosti nego zbog ekološke osviještenosti

Šokantna ispovijest njemačkog kanibala Prvi zagriz je bio jako čudan, meso ima okus poput svinjetine, okus je snažniji, ali jako dobar… Molio sam Boga za oprost