in

KAKO POSTATI KRALJ TINDERA: Ova dvojica mladih Hrvata imaju taktiku i ne, ne morate biti faca koja žene iz prve baca u nesvijest

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odbrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice
Ne očajavate ako koristite Tinder i ne ide vam onako kako ste željeli. Mnogi muče muku kako posložiti profile, kako se predstaviti ostalim korisnicima te aplikacije namijenjene upoznavanju.

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odabrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice. Net.hr produkcija donosi vam ovaj satirični video koji će vam pomoći u tome kako postati kralj Tindera.

Kako je najbolje uletjeti

Pogledajte u nastavku kako su to oni zamislili da je najbolje uletjeti u akciju, je li možda ipak najbolje odmah kupiti premium paket i “svajpati” udesno sve dok vas napokon ne pogodi.
Ako baš ništa, uvijek možete lagati i kazati da ste Tinder instalirali samo iz zafrkancije, eto čisto da vidite što je i koristi li ga možda netko koga znate.

Pogledajte satirični video o stereotipima muškaraca koji koriste Tinder koji smo izradili u suradnji s 2kitice.

What do you think?

151 Points
Upvote Downvote

Written by Luna

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

JASNO JE NAMA DA POGLED SAM BJEŽI, ALI VJERUJTE NAM NE SMIJE: Sudar s ovim seksi damama znači višemjesečno bolovanje!

A GDJE STE VI PROVELI VIKEND, JESTE LI IMALI KAMO OTIĆI NAKON ZATVARANJA KAFIĆA? Ona se skinula u grudnjak i dio večeri boravila u šahtu!