in

‘Neki se uzbuđuju kada to radim na javnim mjestima’ Mlada studentica likovne umjetnosti ima šokantan posao kojim zarađuje za fakultet, fetišisti su oduševljeni

Abi Haywood (18) iz Wallesa zarađuje na šokantan način – snima videe na kojima kiše. Mlada studentica likovne umjetnosti svoje snimke prodaje fetišistima širom svijeta kako bi pokrila troškove studiranja.

Cijena snimke je od 22 do 33 eura, a može narasti i do 100 ako je zahtjev specifičan, primjerice kada joj obožavatelji traže da u videu snima i stopala.

Abi se pohvalila da može kihnuti i do 11 puta u pet minuta. Napravila je i poseban ‘vibrator’ za nos od silikona i lateksa kako bi ju nadražio na kihanje. Alergična je na jaka svjetla, pa ju i to može nadražiti.

Sve je počelo kada je nacrtala djelo koje je nazvala “Crtež forme, izdržljivosti i ponavljanja”. Tada je kihnula 37 puta u tri sata. Rad je snimila i stavila na svoj YouTube kanal i ubrzo je imala 3000 pregleda. Nakon toga je shvatila da može zarađivati snimajući video zapise na kojima kiše.

Neki se uzbuđuju kada to radim na javnim mjestima. Jedan muškarac je tražio da se snimim kako to radim u javnom WC-u jer ga to iz nekih razloga posebno uzbuđuje, dok je nekima uzbudljiv samo moj nos.

Izrađuje i seksualne igračke za nos, koristeći materijale koji se inače koriste za seksualne igračke. Ova studentica kaže da sve to radi samo iz financijskih razloga jer joj posao konobarice ne može pokriti sve troškove studiranja. Objasnila je da bi vjerojatno i napustila fakultet da to ne radi.

What do you think?

295 Points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

Šokantna ispovijest njemačkog kanibala Prvi zagriz je bio jako čudan, meso ima okus poput svinjetine, okus je snažniji, ali jako dobar… Molio sam Boga za oprost

VIDEO: OVI POLICAJCI SU NAJLJUBAZNIJI NA SVIJETU Način na koji su probudili muškarca kojem su upali u stan iznenadio je sve: ‘Je li ovo neka šala?’