in

Razbili su mu nos, pa je odgodio VENČANJE sa lutkom za s*ks – ali ne odustaje! (FOTO)

Bodibilder je obećao da neće odustati od venčanja s lutkom za seks nakon što je morao da odgodi ceremoniju jer su ga napali na ulici zato što je bio obučen kao žena.

Jurij Toločko iz Kazahstana već više od godinu dana živi s lutkom za seks koju je nazvao Margo i za koju kaže kako ju je zaprosio još krajem 2019.

Toločko Margo tretira kao stvarnu ženu i kaže kako ju je upoznao u noćnom klubu. Trebalo je da se venčaju u martu, ali tada je počela pandemija, a Jurij sad kaže za Dejli Star kako je odgodio ceremoniju i drugi put, nakon što je napadnut tokom transrodnog skupa u kazahstanskom gradu Almati 31. oktobar.

Nakon što se obukao kao žena za skup, napadnut je i pretrpeo je potres mozga i slomljen mu je nos, o čemu je obavestio svojih više od 40 hiljada pratilaca na Instagramu. Kaže kako je pre nekoliko meseci počeo da koristi ženski imidž za performanse i da je taj svoj lik nazvao Amanda.

Kaže da je samo želeo da podrži prava transrodnih osoba na mirnom protestu, ali bio je pretučen. “Sad se osećam dobro. I venčanje će biti uskoro”, rekao je.

Jurij se identifikuje kao panseksualac i kaže kako može da se zaljubi u “lik, sliku, dušu ili samu osobu”. Kaže kako ga njegova ljubavna priča s Margo uzbuđuje više nego sam seks. “Takođe volim BDSM”, dodao je.

“Volim da budem mučen, mogu da podnesem puno bola. Volim i da dominiram. Margo je sposobna za ono što drugi ljudi nisu sposobni”, rekao je o svojoj lutki.

Prema ranijim izveštajima lokalnih medija, njegov brak s Margo je moguć. Jedini uslov za venčanje u Kazahstanu je da obe strane pristanu, i da budu muško i žensko stariji od 18 godina.

Jurij kaže i kako posle venčanja namerava da kupi dom, a ranije je otkrio i kako je Margo odveo kod plastičnog hirurga. “Kad sam svetu predstavio njenu fotografiju, bilo je puno kritika i ona je počela da razvija kompleks pa smo se odlučili na plastičnu operaciju”, objasnio je.

“Jako se promenila. Prvo mi je to bilo teško da prihvatim, ali kasnije sam se navikao.”

“Bila je to stvarna klinika s pravim doktorima”.

srbijadanas.com

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

What do you think?

295 Points
Upvote Downvote

Written by admin

Pogledajte kako Bibija Kerla vozi quad: Stradala je ograda

Na svadbi želimo samo meso pregaženih životinja. Ne radimo to iz škrtosti nego zbog ekološke osviještenosti