in

Udala se za brata ‘Zaljubili smo se na prvi pogled. Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno. Luda sam za njim i nije me briga što je to ilegalno…’

Amerikanka Debby (51) udala se za polubrata Joea (38). Prije toga su bili u vezi 15 godina, a to su tajili od obitelji, piše The Sun.

Nakon što su se oženili, priznali su obitelji da su zaljubljeni. Neki članovi obitelji su to prihvatili, ali bilo je i onih koji su se zgražali.

“Od*ebite svi. Prestanite odraslim ljudima naređivati što da rade. Ako vam se ne sviđa, ne morate to raditi. Otkad ste vi svi suci? Idite u crkve, pustite nas na miru”, poručila im je Debby na društvenim mrežama.

Podijelila je i članak u kojem piše kako incest nije toliko loš te kako i incestuozni parovi mogu imati djecu.

Premda imaju istog oca, nisu se poznavali do 2003. godine. Kad su se upoznali ona je imala 35, a on 23 godine.

“Ja sam posvojena kad sam imala tri godine. Oduvijek sam imala osjećaj da mi nešto nedostaje. Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje i upoznala sam ih. Tad mi je otac rekao da imam i polubrata”, priča Debby.

Dodaje da su se zaljubili na prvi pogled.

Facebook

“Postali smo intimni već na drugom spoju, a počeli smo živjeti zajedno nakon samo par tjedana. Znali smo odmah da je to – to.”

Na vjenčanju su sakrili krvno srodstvo, a matičar nije primijetio ništa čudno jer imaju različita prezimena. Incestuozni brak je zakonom zabranjem u Americi, prijeti im zatvorska kazna do 15 godina zatvora i 24 tisuće dolara kazne.

Njihov otac preminuo je prije tri godine i nije znao za njihovu incestuoznu vezu.

“Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno tako da je to skroz drugačije. Znam da je ilegalno, ali nije me briga jer sam luda za njim”, kaže Debby.

What do you think?

151 Points
Upvote Downvote

Written by Zara Clauda

VIDEO: OVI POLICAJCI SU NAJLJUBAZNIJI NA SVIJETU Način na koji su probudili muškarca kojem su upali u stan iznenadio je sve: ‘Je li ovo neka šala?’

‘Skinula sam se jer mi je postalo vruće’ Djevojka im je trebala čuvati pse dok su bili na putu, a njezinu prljavu tajnu je razotkrila skrivena kamera