Zanimljivo

‘Skinula sam se jer mi je postalo vruće’ Djevojka im je trebala čuvati pse dok su bili na putu, a njezinu prljavu tajnu je razotkrila skrivena kamera

Casey Brendle (26) čuvala je Amerikanki Rosie Brown i njezinom suprugu dva psa dok su bili na putu. Vlasnica ljubimca se spojila s njom preko aplikacije Wag! Problem je nastao kad je uhvaćena na tajnoj sigurnosnoj kameri kako, umjesto da šeće ljubimce, hoda gola, a zatim i odlazi u spavaću sobu s muškarcem.

“Dobila sam upozorenje od svog kućnog sigurnosnog sustava. Preview upozorenja pokazao je muškarca u kući, nekoga koga nisam očekivala”, rekla je Rosie za KABC.

Na snimci se vidi Casey kako se ljubi s muškarcem u dnevnoj sobi, a Brown kaže kako je snimka potvrdila da nije uspjela isporučiti ono što je obećala za naknadu od 315 dolara (oko 2100 kuna).

Ona je trebala pse Penny i Daisy voditi na duge šetnje od 30-60 minuta, no Brown tvrdi da snimke pokazuju kako je siterica izvela pse samo na pet minuta.

Dodaje kako je najviše uzrujana zbog kauča. “Vidjeti taj video u kojem je gologuza, sjedi na njemu, leži po njemu, to je bilo jako teško jer smo ga tek kupili. To mi je zapravo bilo omiljeno mjesto, baš na sredini. Sad ga više ne diram.”

Kad su Casey suočili sa snimkom, branila se da se skinula jer joj je postalo vruće. “Kao što sam rekla, ne volim nositi odjeću.”

Rekla je i kako se nije seksala ni u jednoj sobi. 

Casey koja je imala više od 200 recenzija s pet zvjezdica na aplikaciji, nakon incidenta uklonjena je sa servisa.

Wag! je u priopćenju poručio da je njezino ponašanje bilo neprihvatljivo te da se kosi s pravilima njihove zajednice.

Screenshot/ABC

seks

100posto bizarno

pohota

čuvanje kućnih ljubimaca

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.