HOT

NEMOJTE REĆI DA VAS NIJE UPOZORILA: Tvrdi da će narednih mjeseci doći do eksplozije preljuba i za to ima vrlo logično objašnjenje

NEMOJTE REĆI DA VAS NIJE UPOZORILA: Tvrdi da će narednih mjeseci doći do eksplozije preljuba i za to ima vrlo logično objašnjenje –

Londončanka Gweneth Lee, nekadašnja manekenka koja danas otvoreno priznaje da spava s tuđim muževima, tvrdi da će narednih mjeseci doći do eksplozije preljuba otkako su 17. svibnja u Velikoj Britaniji, a i drugdje, popustili s epidemiološkim mjerama.

Naime, vjeruje, lockdown je uzrokovao nezadovoljstvo kod onih koji se nalaze u lošim vezama, nagomilao je seksualne frustracije, pa će sada mnogi požuriti potražiti sreću s drugim partnerima.

Ona trenutačno ima trojicu nevjernih “na lageru”, a redom je riječ o vrlo bogatim muškarcima koji tijekom zabrane kretanja nisu mogli ispuniti svoje seksualne potrebe sa suprugama.
“Supružnici koje je obuzela dosada očajnički traže zabavu, pogotovo sada kada su oni iz ranjivih skupina cijepljeni i ponovno se mogu mirno odati neobaveznom seksu”.
Ona takav seks obožava i nema ništa protiv ako njezini ljubavnici traže malo razonode i okolo. Jer, ističe, ionako više ne želi biti nečija “ekskluziva”, odnosno, ozbiljna veza.
“Život je prekratak da biste se osudili na dosadnu vezu 40 ili više godina”, dodaje svemu.
Lee je nekoć bila u braku, ali je prije deset godina ostala udovica.
Od tada do danas je ljubovala s više od 130 muškaraca.
“Ako nas je pandemija nečemu naučila, onda je to da trebamo svoje živote živjeti na najjače, da ne bismo trebali brinuti previše što nam nosi sutra”, napominje.

1111111111111111111111

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.