Zanimljivo

Čovjek je tokom jurnjave automobilom s policijom izbacio svoj penis kroz prozor

“Otvorio je vrata. Bio je gol i obliven krvlju. Zatim je zatvorio vrata i nastavio voziti. “

Muškarac iz Tenesija navodno je izbacio svoj odsječeni penis kroz prozor automobila tokom policijske potjere prošle sedmice – i rekao je da su mu glasovi na radiju rekli da to učini kako bi spasio svijet.

Tyson Gilbert (39) je parkirao svoj automobil djelimično blokirajući autoput kada mu je policija prvi put prišla u Dowelltownu. Nakon što su policajci upalili svjetla da ga zaustave, on je poletio.

Potera je uključivala više policijskih uprava i dvije podružnice patrole na autoputu u Tennesseeju, navodi Newsweek.

U nekom trenutku tokom potjere, izbacio je vlastiti kurac kroz prozor svoje Honde Accord poput banane na stazi Mario Kart.

“Gilbert je otvorio vrata svog vozila, gdje je policajac primijetio da Gilbert krvari iz navodne samonanesene rane. Gilbert je zatvorio vrata vozila i odjurio ”, prema preliminarnom izvještaju patrole autoputa u Tennesseeju.

“Kad sam se zaustavio iza njega i upalio svjetla, on je poletio i odbio da stane. On je cijelo vrijeme bio na putu “, rekao je Bobby Johnson iz patrole na autoputu u Tennesseeju za novinsku stanicu WJLE u Tennesseeju.” Skrenuo je na Old Liberty Road i stao. Otvorio je vrata. Bio je gol i obliven krvlju. Zatim je zatvorio vrata i nastavio voziti. “

Glasnogovornik THP -a rekao je Motherboard -u da ne mogu potvrditi stanje penisa muškarca, niti da li ga je neko pronašao na cesti i odnio u bolnicu umjesto njega, zbog zakona o privatnosti HIPAA -e.

Policija je upotrijebila dva kompleta šiljaka kako bi ga pokušala zaustaviti, ali on je prošao kroz oba i nastavio dalje, na kraju trčeći samo na naplatcima. Potpuna potjera trajala je gotovo 30 milja, sve dok policija nije ubacila Gilberta. On je zatražio ljekarsku pomoć i odveden je u obližnju bolnicu na liječenje.

Leave your vote

400 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.