Video

Procurio video Maradone i 16-godišnje Kubanke koja se prisjetila užasa iz hotela

Nedavna ispovijest Mavys Alvarez (37), nekadašnje ljubavnice Diega Armanda Maradone, dobila je ovih dana na autentičnosti nakon što se pojavio i video na kojem se vide kompromitirajuće poze legendarnog argentinskog nogometaša.

Naime, Mavys je kao 16-godišnja djevojka bila u vezi s Maradonom kada je Argentinac boravio na Kubi tokom liječenja od zavisnosti od narkotika.

Mavys tvrdi kako ju je Maradona za to vrijeme zaključavao u hotel, navukao na kokain, a zatim od nje tražio i da poveća grudi.

Sada ima 37 godina i prekinula je šutnju nakon 20 godina, a u međuvremenu se pojavio i snimak iz hotelske sobe koji potvrđuje njene riječi o vezi s Maradonom.

“Želja mu je bila da se operacija uradi u kući na Kubi u kojoj smo živjeli, ali sam odbila iz straha što nije bilo odgovarajućih uslova. Onda je on odlučio da se to uradi u Buenos Airesu. Operacija je bila veoma teška”, ispričala je Mavys nedavno.

Vlasti će na osnovu njenih tvrdnji istražiti da li je Maradona tada vodio 16-godišnju djevojku bez pristanka roditelja u Argentinu, gdje je u glavnom gradu tri mjeseca bila zarobljena u hotelu.

“Nisu mi dozvoljavali da izlazim sama iz sobe. Tokom cijelog mog boravka u Argentini pored mene su bili ljudi zaduženi za sve”, rekla je Mavys koja je nedavno pokrenula određene pravne radnje.

Podsjetimo, Maradona je preminuo 25. novembra prošle godine nakon srčanog udara poslije operacije mozga.

Leave your vote

267 Points
Upvote Downvote

Related Articles

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Back to top button
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima.